luni, 12 iulie 2010

Radio Ring din Mediaş, judeţul Sibiu este un adevărat prieten de 13 ani

Radio Ring din Mediaş, judeţul Sibiu, al doilea post de radio înfiinţat după Radio Mediaş 725, a sărbătorit 13 ani de emisie.


Radio Ring Mediaş s-a înfiinţat la data de 12 iulie 1997, emite pe frecvenţa de 90,2 FM. şi înseamnă pentru realizatorii programelor, “un loc de muncă, satisfacţie deplină şi pasiune.”


Denumirea de “ring” este în primul rând locul unei întreceri, unde cel mai bun trebuie să câştige şi în al doilea rând cuvântul tradus din limba germană, inel, seamănă mult cu ’farfuria’ din centrul oraşului Mediaş.


Sigla este un pinguin simpatic, care nu reprezintă altceva decât prietenie, bună dispoziţie.

”Misiunea postului de Radio “RING” a fost încă de la început de a promova cultura locală şi naţională, de a informa mai bine şi mai eficient populaţia şi de a ajuta comunitatea economică locală şi naţională în creşterea gradului de stabilitate economică şi în înţelegerea activă a conceptului de multiculturalitate şi interetnicitate”, comunică Marius Orschekovski, manager Radio Ring.


Mircea Hodârnău, director de programe (blog: www.mirceahodarnau.ro) declara în urmă cu şase ani:

”Am încercat să încheg această familie din radio şi am adus pentru asculători multe emisiuni de calitate, personalităţi în direct, informaţii de ultimă oră. Radio Ring s-a implicat în acţiunile Clubului Rotary, în campania Antidrog, a organizat lansări ale unor formaţii. Am dat o mână de ajutor copiilor cu probleme împreună cu cei de la Centru Speranţa, am colaborat cu Centrul de Voluntariat şi din punct de vedere muzical am dat o mână de ajutor prietenilor de la C.C.B să ajungă numărul 1 în Germania, mai bine zis la postul de radio Antenne Bayern.”

De atunci, Radio Ring s-a implicat în tot ceea ce înseamnă viaţa culturală, socială, economică din Mediaş şi zonă, devenind totodată şi un partener important al Primăriei Municipiului Mediaş. În lumea virtuală, adresa postului de radio este www.radioring.ro, unde se pot asculta emisiunile online şi se regăsesc ştirile, anunţurile de interes local.

Ascultătorii îşi doresc să existe cât mai multe informaţii, muzică, o emisiune dedicată copiilor şi tinerilor, multe realizări spontane şi atractive. Îşi mai doresc intervenţii ale autorităţilor locale şi telefoane în direct cu ascultătorii în fiecare oră din zi şi din noapte.

Pentru ascultători, Mircea Hodârnău are un mesaj special: ‘Ai un adevărat prieten pe 90,2 fm’.

La mulţi ani, Radio Ring şi să aveţi parte de cele mai frumoase clipe în care să dăruiţi mângâieri ascultătorilor voştri!

©Antonela Sofia Barbu

www.asiiromani.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu